eur:
393.26
usd:
363.44
bux:
65846.02
2024. február 28. szerda Ákos, Bátor

Simeone jól érzi magát

Diego Simeone, az Atlético Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője szerződése lejárta, azaz 2018 után is maradna a klubnál.

"Edzőként nagyon nehéz lenne jobbat találni az Atléticónál, hiszen itt jól érzem magam, szeretnek, ráadásul szép jövő is áll a csapat előtt. Ha a vezetés azt szeretné, hogy maradjak 2018 után is, akkor nem lesz okom nemet mondani" - nyilatkozott az argentin tréner a Marca című spanyol napilapnak.

Simeone jövőjével kapcsolatban azóta olvashatók, hallhatók találgatások, hogy a korábban 2020-ig szóló megállapodásának időtartamát idén szeptemberben lerövidíttette, így csak 2018 júniusáig köti őt szerződés az Atléticóhoz.

A 46 éves szakember - aki játékosként öt idényt töltött el az együttesnél - 2011-ben lett a fővárosiak vezetőedzője. Az azóta eltelt időszakban bajnoki címig, valamint Spanyol Kupa- és Európa Liga-győzelemig vezette a madridiakat, akik irányításával kétszer a Bajnokok Ligája döntőjéig is eljutottak, ahol azonban mindkétszer alulmaradtak.

Az Atlético a mostani bajnokságban egyelőre várakozáson alul teljesít: 16 forduló után hatodik, hátránya kilenc pont a listavezető Real Madriddal szemben.

Címlapról ajánljuk
Julija Navalnaja az Európai Parlamentben: Putyin bármire képes, nem lehet vele tárgyalni
Tudósítónktól

Julija Navalnaja az Európai Parlamentben: "Putyin bármire képes, nem lehet vele tárgyalni"

"Akik azt gondolják, hogy vannak erkölcsei és szabályai, azok tévednek, mert nem egy politikussal, hanem egy rettenetes gengszterrel van dolgunk" - mondta az EP strasbourgi ülésén Alekszej Navalnij özvegye, akinek beszédét többször is vastaps szakította félbe.

Harvard-felmérés: nem számít, ha Trumpot elítélik – Fekete Rajmund az amerikai elnökválasztásról

Donald Trump volt amerikai elnök a republikánus előválasztáson fölényesen nyerte el Dél-Karolinát, így a saját államában verte meg egyetlen riválisát, Nikki Haley-t. Az előrejelzések is Trump győzelmét jósolták, de akkor miért harcol még Nikki Haley? Erről is kérdeztük Fekete Rajmundot, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont John Lukacs Intézetének tudományos segédmunkatársát.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.02.28. szerda, 18:00
Szenes Zoltán
professor emeritus, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Magyar Hadtudományi Társaság elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×