eur:
393.86
usd:
369.41
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Megint Rosberg örülhetett

Hamilton hiába indult az élről, Rosberg győzött Monzában, ezzel két pontra csökkentette hátrányát a Formula-1-es világbajnokságon. A Ferrari hazai versenyén Vettel dobogóra állhatott.

Az Olasz Nagydíj időmérő edzésén Lewis Hamilton volt a leggyorsabb, Nico Rosberg és a Ferrarik előtt. A rajtnál Hamilton beragadt, az ötödik helyig csúszott vissza. A Williams versenyzőjét, Valtteri Bottast hamarosan megelőzte, majd eggyel kevesebb kerékcserével a jól rajtoló Ferrarik elé került. Rosberg simán nyer, Hamilton második helyével mentette a rossz rajtját. Vettel harmadiknak, Raikkonen negyediknek hozta be a két Ferrarit.

Az ötödik helyen Daniel Ricciardót, a hatodikon Bottast intették le. Max Verstappen hetedik lett, Perez nyolcadik, Massa kilencedik, Hulkenberg tizedik.

A világbajnokságot Hamilton vezeti 250 pontjával, a 248 pontos Rosberg előtt. Daniel Ricciardónak 161 pontja van, Vettelnek a negyedik helyen 143.

A Formula-1-es autós gyorsasági világbajnokság európai szenzonja véget ért, szeptember 18-án Szingapúrban folytatódik a sorozat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
Amerikai hadihajók sora érkezik Izrael partjaihoz, Washingtonnak kellett leállítania Jeruzsálemet – Híreink az iráni-izraeli konfliktusról csütörtökön

Amerikai hadihajók sora érkezik Izrael partjaihoz, Washingtonnak kellett leállítania Jeruzsálemet – Híreink az iráni-izraeli konfliktusról csütörtökön

Izrael fontolóra vette, hogy azonnali megtorló katonai akcióval reagáljon az Irán által elkövetett múlt szombati támadássorozatra, de végül tartva az esetleges eszkalációtól, elvetette ezt a lehetőséget - számolt be az Axios hírügynökség értesüléséről a Sky News. A héten az izraeli hadsereg és a Shin Bet bejelentése szerint légicsapásban életét vesztette a Hamász belbiztonsági részlegének vezetője, Juszef Shabat - tudósított a Times of Israel. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 18. 15:50
×
×
×
×