eur:
392.3
usd:
366.18
bux:
66800.76
2024. április 26. péntek Ervin

Varga Dániel: 100 százalékot kell nyújtani

Az olimpiai bajnok Varga Dániel szerint csapatának, a Szolnoknak jelentősen javulnia kell a férfi vízilabda-bajnokság fináléjának ötödik, utolsó szombati mérkőzésére, hogy megvédje bajnoki címét. Kiemelte, hogy az Eger megérdemelten győzött szerdán 8-7-re.

„Voltak helyzeteink, hiszen két ötméterest és két nagy emberelőnyt is hibáztunk az első félidőben, de elsősorban a befejezéssel és a pontossággal volt baj” - mondta Varga Dániel, a Szolnok férfi vízilabdacsapatának csapatkapitánya.

Hozzátette: nem kell túl sok mindenben változtatni, nem kell mást játszania a Szolnoknak, amiért az elmúlt két meccsen nem ment nekik a játék.

„Azokban a dolgokban kell 100 százalékot adnunk, amikben erősek vagyunk és jobbak, mint az Eger - ez lehet a kulcs a győzelemhez. Kis dolgokról van szó, nem várható nagy taktikai húzás, nem várhatók olyan megoldások, amiket eddig nem láttak a nézők. A saját tudásunkhoz képest nem lesz elég a 80-90 %, 100 százalékot kell nyújtani” - hangsúlyozta a csapatkapitány.

Az InfoRádiónak arra a kérdésére, mennyire volt szerepe a fizikumnak a két meccsen, Varga Dániel azt válaszolta: a vízilabda fizikális sport, a kérdés az, hogy a játékvezetők hogyan állnak hozzá és mennyi kiállítással sújtják az esetleges "vízi birkózást".

„Nekem még nem volt olyan meccsem, ahol ne izzadtam volna, vagy ne birkóztunk volna az ellenféllel” - jegyezte meg.

A csapatkapitány szerint Cseh Sándor visszatérése adhat némi többletet, de a negyedik meccs nem azon múlott, hogy ki ül a padon, hanem a befejezéseken és a pontosságon.

„Ha jól játszunk, akkor megnyerjük, ha nem játszunk jól, akkor nem tudjuk megnyerni ezt a döntőt” - fogalmazott Varga Dániel, a Szolnok férfi vízilabda-csapatának csapatkapitánya.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×