eur:
393.45
usd:
368
bux:
66304.45
2024. április 24. szerda György

Hárai Balázs: Lelki fölényben vagyunk

Hárai Balázs, az Eger vízilabdacsapatának játékosa szerint együttese önbizalmát tovább erősítette, hogy szerdai győzelmével összesítésben 2:2-re egyenlített a Szolnok elleni bajnoki fináléban.

„A csapat óriási erejét mutatja, hogy 2-0-ás szolnoki vezetés után fel tudtunk állni. Bár nem mi voltunk az esélyesek, ezzel megmutattuk, hogy mekkora erő van a csapatban. Érezhető volt a vízben, hogy ezen a mérkőzésen erősebbek voltunk, mint a Szolnok” - mondta Hárai Balázs, az Eger férfi vízilabdacsapatának beállósa.

Hozzátette: most egy teljesen különleges mérkőzés következik, ahol el kell felejteni, hogy mi történt eddig.

„Egyetlen mérkőzés lesz, ahol mindenki bele fog adni mindent és az utolsó erejéig fog küzdeni. Itt fog eldőlni, hogy ki az, aki jobban bírta fizikálisan és fejben” - jegyezte meg.

Hárai Balázs elmondta, hogy a múltkori fordítás önbizalmat adott a csapatnak.

„Kissé talán lelki fölényben vagyunk, hiszen a Szolnok bent van a világ top 3 legjobb csapatában, és ezt az erős csapatot tudtuk kétszer megverni úgy, hogy egyszer sem vezettek ellenünk. Ez plusz motivációt és erőt adhat nekünk az utolsó mérkőzésre” - fogalmazott az Eger vízilabdása.

Hárai Balázs szerint ilyenkor már nem számítanak az esetleges sérülések, mindenki félreteszi a kisebb-nagyobb fájdalmait és elfelejt mindent.

„Most csak ez az egy mérkőzés a fontos, utána majd lehet nyalogatni a sebeket” - hangsúlyozta Hárai Balázs, az Eger férfi vízilabdacsapatának beállósa.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×