eur:
395.08
usd:
371.03
bux:
65100.46
2024. április 19. péntek Emma

Kikapott az Eger Kragujevacban

Fontos mérkőzést veszített el a szerb Radnicki Kragujevac otthonában a ZF-Eger a férfi vízilabda Bajnokok Ligája 5. fordulójában. A két csapat a szerdai találkozó után egyaránt 2 győzelemmel és 3 vereséggel áll az éllovas olasz Pro Recco mögött.

Férfi Bajnokok Ligája, 5. forduló:

A csoport:
Radnicki Kragujevac (szerb) - ZF-Eger 12-11 (3-3, 3-4, 5-1, 1-3)

Az Eger gólszerzői: Hosnyánszky 4, Hárai 2, Szivós 2, Cuk 1, Erdélyi 1, Biros 1

A hazai csapat csak rövid ideg vezetett, inkább az egriek akarata érvényesült, ám elhúzni nem tudott a keményen védekező és helyenként könnyelműen játszó riválisától. A harmadik negyedben azonban remekelt a kapust is cserélő szerb csapat, és 6-7-ről meglépett 11-8-ra. Ekkor szinte minden sikerült a Kragujevacnak, és magabiztosan várhatta a záró felvonást.

Az Eger keményen harcolt, felzárkózott, ám 12-11 után már nem maradt idő az egyenlítésre.

A két csapat a következő fordulóban is találkozik, március 4-én Egerben lesz az összecsapás, amelyet a magyar bajnoknak meg kell nyernie ahhoz, hogy komoly esélye maradjon a továbbjutásra. A Pro Recco ellépett a többiektől, és mögötte csak egy továbbjutó hely van, mert a spanyol Barceloneta biztos résztvevője a májusi hatos döntőnek ebből a csoportból.

Később:
B csoport:
Szolnoki Dózsa-Közgép VSC - Galatasaray (török) 19.00

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×