eur:
385.9
usd:
355.33
bux:
0
2024. május 21. kedd Konstantin

Xaviék próbálják rendezni Messi és Luis Enrique konfliktusát

Az FC Barcelona labdarúgócsapatának "öregjei" szerdán leültek tárgyalni Lionel Messivel, hogy segítsenek elsimítani az argentin sztárjátékos és Luis Enrique vezetőedző közötti feszültséget.

A négyszeres aranylabdás támadó és a tréner kapcsolata az utóbbi időben megromlott, s a viszály az elmúlt napokban csúcsosodott ki, miután a karácsonyi szabadságáról pénteken hazatért Messi még az aznapi tréningen komoly vitába keveredett a szakemberrel, aki két nappal később nem jelölte őt a Real Sociedad elleni kezdőcsapatba. Messi hétfőn aztán nem jelent meg a csapat edzésén gyomorpanaszokra hivatkozva, és nem ment el egy korábban betervezett kórházlátogatásra sem. Az argentin futballista a nap "megkoronázásaként" feliratkozott a Chelsea instagram-oldalának követői közé, tovább táplálva a távozásáról szóló pletykákat.

A kemény kézzel irányító Luis Enrique és a bizonyos előjogokra számot tartó Messi rossz kapcsolata nem segíti a Barcelonát, mely az utóbbi időben kifejezetten szürkén játszik, vasárnapi veresége miatt pedig nem tudta megelőzni a listavezető Real Madridot. A katalánok hátránya ugyanakkor mindössze egy pont az egy mérkőzéssel kevesebbet játszott Reallal szemben, s a Bajnokok Ligájában is érdekeltek még, így akár sikeresen is zárhatják majd az idényt.

A Xavi vezette delegáció még a szerdai edzés előtt ült le beszélni Messivel, annak érdekében, hogy a csapat újra eredményesen szerepeljen, s trófeákat legyen képes nyerni a mostani szezonban. Arról azonban egyelőre nem tudni, miként zárult a megbeszélés.

Címlapról ajánljuk
Szakértő: észbontó tempóval csapódhatott a szállodahajóba a motorcsónak
Verőcei tragédia

Szakértő: észbontó tempóval csapódhatott a szállodahajóba a motorcsónak

A kishajót egy 190 lóerős motor hajtotta, ebből és a "nagy csattanásból" arra lehet következtetni, hogy erős volt a tempó - no meg a motorcsónak sérülései is ezt támaszthatják majd alá a Mahosz szóvivője szerint. A szállodahajó kapitánya segítség elmulasztása miatt őrizetben van.

Megrendítő vallomások a színészlegendától – könyv Benedek Miklósról

A Nemzet Színésze zárkózott ember hírében állt, idősebb korára azonban feloldódott, és megannyi sikeres szerep után a legnagyobb kihívással birkózott meg: saját magáról mesélt életrajzi könyvében, melynek megjelenését nem érhette meg, ugyanis január 9-én elhunyt. A könyv megírásában egy régi jó barát, Vajda Katalin volt a segítségére, akinek köszönhetően egy mellbe vágóan őszinte vallomást olvashatunk.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×