eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Labdarúgó NB I - Újpest-MTK 0-4

Az MTK 4-0-ra nyert az Újpest vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának szombati játéknapján.

Garami József együttese ezzel a sikerével megelőzte a lila-fehéreket a tabellán, és óriási lépést tett a bennmaradás felé.

Az MTK hat év után győzött újra a Szusza Ferenc Stadionban. Az Újpest sorozatban hatodik bajnokiján maradt nyeretlen.

A két csapat kedden a Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóján újra találkozik egymással. Az első mérkőzésen gól nélküli döntetlen született a Hidegkuti Stadionban.

OTP Bank Liga, 27. forduló:
Újpest FC-MTK Budapest 0-4 (0-1)

A vendégek szempontjából jól kezdődött a mérkőzés, igaz, a kék-fehérek vezető góljához a hazaiak védőjének, Nagy Jánosnak a szerencsétlen mozdulatára volt szükség. Garami József együttese ezt követően visszahúzódott és veszélyes kontrákkal operált, míg az Újpest nem tudott komolyabb lehetőséget kidolgozni.

A lila-fehérek a fordulást követően is többet birtokolták a labdát, mégis az MTK növelte előnyét: Vass Ádám egy jól eltalált lövéssel módosította az eredményt. A Szusza Ferenc Stadion közönsége ezután folyamatosan szidta saját csapatát. A találkozó a 77. percben végleg eldőlt, ekkor a ziccerben kilépő Torghellét Heris elkaszálta, amiért az újpesti védőt kiállította a játékvezető és büntetőt ítélt a vendégeknek, ezt pedig Kanta József magabiztosan értékesítette.

A végeredményt a végig agilisan futballozó Torghelle Sándor állította be a 88. percben.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×