eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Labdarúgó NB I - Kaposvár-Pécs 0-2

A sereghajtó Kaposvár elszenvedte idénybeli 16. vereségét a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának szombati játéknapján - ezúttal a Pécs nyert a somogyi megyeszékhelyen -, s ezzel már csak matematikai esélye maradt arra, hogy a hátralévő három kör alatt kiharcolja a bennmaradást.

OTP Bank Liga, 27. forduló:
Kaposvári Rákóczi - PMFC-Matias 0-2 (0-0)

Az első félidőben többet birtokolta a labdát a Pécs, veszélyesebb is volt, de a helyzeteit rendre elpuskázta, vagy Antal kapus védett bravúrral. A játékrész hajrájában a hazaiak előtt is kínálkoztak lehetőségek, gól azonban azon az oldalon sem született.

A szünet után ismét Antal remek védésének tapsolhatott a közönség, röviddel később azonban már ő is tehetetlennek bizonyult, Kővári révén vezetést szereztek a vendégek. Bank kiállítása és az értékesített pécsi büntető aztán végleg megpecsételte a kaposváriak sorsát, a Pécs megérdemelten nyert.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×