eur:
389.32
usd:
362.73
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Szivós Márton: "Adjatok egy pofont, hadd ébredjek fel!"

Az edzői stáb - a póló íratlan szabályainak megfelelően - a diadal után megfürdött, a játékosok a vállukra emelték a kapitányt - ünnepelt az új aranycsapat. A magyar vízilabda-válogatott Montenegró 8-7-es legyőzésével megszerezte a világbajnoki címet. Íme, a felhőtlen boldogság szavai.

Benedek Tibor szövetségi kapitány, aki 2003-ban játékosként is világbajnok volt, s az egyetlen magyar, aki szövetségi kapitányként és játékosként is a vízilabda világbajnoka: "Egészen más érzés ez most kapitányként, mint játékosként volt, bár pályafutásom végén már éreztem hasonlót a mostanihoz, amikor a többiek örömét láttam. A félidőben már mondtam a fiúknak, mi jobban akarjuk a győzelmet és meg is fogjuk nyerni a meccset."

Szivós Márton: "Adjatok egy pofont, hadd ébredjek fel! Azért lettünk világbajnokok, mert hittünk a munkában, az edzőnkben és a taktikában. Itt a világbajnokság alatt végleg igazi csapattá értünk."

Hosnyánszky Norbert: "A világbajnoki aranyérem nekem ugyanolyan értékes és kedves, mint az olimpiai volt. A kihagyott büntetőm után nem estem kétségbe, túl kell lendülni ezen és sikerült is. A montenegróiak elbizonytalanodtak, mi viszont végig tudatosan játszottunk, ráadásul Nagy Viktor szenzációsan védett. Ez életem csúcspontja".

Bátori Bence: "Erről álmodtam egész életemben. Fantasztikusan dolgoztunk egész nyáron, kőkeményen megharcoltunk az aranyéremért".

Bedő Krisztián: "Az akarás volt a döntő, ezzel nyertünk."

Hárai Balázs: "Ma van édesanyám szülinapja, ezzel a világbajnoki aranyéremmel ajándékoztam meg. Az is motivált, hogy eddig még sosem álltam a világbajnoki dobogó tetején."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×