eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Militótól félhet a Milan a városi derbin

Nagyon régen nem fordult elő, hogy a milánói városi rangadó előtti szerdán még több mint 25 ezer jegy eladó lett volna. Most igen, s ennek a Gazzetta dello Sport szerint a két együttes rossz idénykezdete az oka. A Milan három, az Inter két vereséget szenvedett az olasz labdarúgó-bajnokság első hat fordulójában, s a San Siróban mindkettő csak egyszer nyert.

A Milan egyelőre nem tudja pótolni Zlatan Ibrahimovicot és Thiago Silvát, az egyetlen igazán értékes nyári vétele a holland Nigel de Jong volt. Sérülések is sújtják a csapatot, Kevin-Prince Boateng és Alexandre Pato hiányzása különösen nagy hátrány. Mindazonáltal a Milan a hétközi BL-mérkőzésen, az orosz Zenit elleni idegenbeli mérkőzéssel, ha nem is játszott jól, a szebbik arcát mutatta. A legjobb formában lévő Milan-csatár a fiatal El-Shaarawy. Pazzini, az egyetlen Milan-játékos, aki lőtt már mesterhármast a mostani bajnoki idényben, tavasszal még az Interben játszott.

Az Inter is nyert a nemzetközi porondon, az Európa Ligában 3-1-re verte a Nyeftcsi Bakut. Andrea Stramaccioni edző szerint most működött a legjobban az új védekezési rendszer, igaz, a leggyengébb ellenféllel szemben. Wesley Sneijder sérült, nagyon is elképzelhető, hogy Antonio Cassano veszi át a szerepkörét, aki az előző idényben még a Milanban játszott, s nem a legjobb barátságban vált el a piros-feketék vezetőitől. Szóba jöhet a fiatal brazil, Coutinho játéka is. A Milan első számú "ellensége" Diego Milito lehet, az argentin csatár már nyolc gólt szerzett eddigi pályafutása során a Milan ellen. A legutóbbi derbit ő döntötte el, az előzőn mesterhármast szerzett. A Milan még soha nem nyert meccset, ha Milito gólt szerzett az ellenfélnél.

Milan-Inter

Vasárnap, 20.45
Várható összeállítások
Milan: Abbiati - Abate, Bonera, Zapata, Antonini - De Jong, Ambrosini; Nocerino, Emanuelson, El Shaarawy - Pazzini
Inter: Handanovic - Ranocchia, Samuel, Juan - Nagatomo, Zanetti, Gargano, Guarin, Alvaro Pereira - Cassano - Milito

Címlapról ajánljuk
A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

Az Európai Unióban a foglalkoztatottak 22,5 százaléka, míg Magyarországon 10,6 százalék dolgozott otthonról 2022-ben – derült ki az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány elemzéséből. A tanulmány szerzője, Erdélyi Dóra az InfoRádióban elmondta: minél fejlettebb egy ország, annál inkább jellemzőbb a home office gyakorlata.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
A lengyelek a németeket hergelik, Oroszország Ukrajna gázinfrastruktúráját támadja

A lengyelek a németeket hergelik, Oroszország Ukrajna gázinfrastruktúráját támadja

Lengyelország azt reméli, hogy az elmúlt napokban bejelentett nyugati támogatások hatására Németország is jelentős katonai támogatást küld majd Ukrajnába. Eközben az ukrán kormány azt jelentette, hogy az oroszok által támadás érte a Nyugatot kiszolgáló gázinfrastruktúrát, az orosz jelentések szerint pedig négy ukrán frontszakaszon is sikerült áttörniük A legfrissebb vasárnapi orosz-ukrán háborús híreink vasárnap.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 18:28
×
×
×
×