eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Szeptember legkülönlegesebb góljával vezetett az Arsenal

Cesc Fabregas minden bizonnyal az idény legkülönlegesebb gólját lőtte a Premier League-ben - noha még csak az ötödik fordulónál tartanak a csapatok. A spanyol világbajnok "nem tehetett" arról, hogy jó 35-40 méterről gólt talpalt a Sunderlandnek. Érdemes megnézni!

Lehet, hogy mégis csak igazságos játék a futball: Darren Bent a 95. percben szerzett góljával a Sunderland pontot szerzett a Stadium of Light-ban. Pedig az Arsenal nagyon sokáig vezetett: Cesc Fabregas a 13. percben belelépett Anton Fabregas felszabadításába, s a labda, jó 35-40 méterről, Simon Mignolet, a 193 centis belga kapus fölött a Fekete Macskák hálójába hullott.


Az Ágyúsok sokáig tartani tudták az előnyüket, noha az 55. perctől, Alex Song kiállítása miatt, emberhátrányban játszottak. Ráadásul húsz perccel később kihagytak egy büntetőt: a félóra után a megsérült Fabregas helyére beállt Tomas Rosicky a kapu fölé bombázott, miután a játékvezető tizenegyest ítélt Ahmed Elmohamady Samir Nasri elleni vétkéért. (Arsene Wenger azt mondta a mérkőzés után, meglepte, hogy a cseh középpályás volt az ítéletvégrehajtó, hiszen Nasri volt a kijelölt rúgó.)

A 95. percben aztán kiegyenlített a Sunderland: Gaël Clichy nem tudta elrúgni a labdát a öt és felesen belül, Darren Bent pedig nem szokta elrontani az ilyen lehetőséget. 1-1 a vége.

5. forduló
Aston Villa-Bolton 1-1
Blackburn-Fulham 1-1
Everton-Newcastle 0-1
Stoke-West Ham 1-1
Sunderland-Arsenal 1-1
Tottenham-Wolverhampton 3-1
West Bromwich-Birmingham 3-1

Címlapról ajánljuk

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×