eur:
392.51
usd:
367.55
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Van Gaal szexre buzdítja a Bayern sztárjátékosait

Louis van Gaal köztudottan szívesen beszél szerelmi életéről. A Bayern München futballcsapatának holland edzője, akit "Louis van Love" néven is emlegetnek, most fontos tanácsokat adott játékosainak arról, miként bánjanak a feleségükkel a közelgő edzőtábor előtt - írta a Bild honlapja.

Már egy év eleji talk-showban feltárt néhány hálószobatitkot feleségével, Truus-sal űzött szerelmi életéről a holland tréner: "Fontos, hogy rendszeresen szeretkezzünk, és sok közös örömünk legyen. Truus nagyon kedves, és jól ismeri minden kis rezdülésemet. Így mindig is el leszek kényeztetve, mert ehhez a hitvesem kitűnően ért" - dicsekedett Gaal, aki a Bild szerint hasonló tanácsokkal látta el játékosait egy megbeszélésen, mielőtt a Garda-tóhoz indulnának edzőtáborozni.

"Pihenjétek ki magatokat!" - mondta a futballistáknak, majd vázolta a teendőket: "Semmi shoppingolás, semmi partyzás! Egyszerűen csak nyugalom. És ha esetleg unatkoznátok, játsszatok egy kicsit a feleségetekkel!"

Lefekszik! Szeretkezik! Győz! - így hangzik van Gaal sikerreceptje. Játékosai kedvelik az effajta jelmondatokért, és nevetnek is rajta mindannyian. Az ilyen nézetekkel megáldott tréner pedig számíthat rá, hogy a csapat tagjai mindig hallgatnak majd a szavára.

A mester a megbeszéléseken minden eszközt megengedhetőnek tart, hogy a futballistáit jobb teljesítményekre ösztönözze, és megértesse velük, mi a dolguk a pályán.

"Egyszer az előadóteremben a csapatértekezletre összegyűlt játékosok előtt letoltam a nadrágomat" - mesélte van Gaal. - "Érzékeltetni akartam, hogy ha valamit teszek, azt nem a saját egómért, hanem a csapatért teszem. Mindent a csapatért! És bármit bevetek, amit csak tudok, hogy a szavaimat alátámasszam. Még az ilyen gesztusokat is" - hangoztatta az idei német bajnok és kupagyőztes Bayern München 59 esztendős mestere.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×