eur:
389.13
usd:
361.62
bux:
68882.55
2024. május 7. kedd Gizella

Kovács Katalin: Akadt zűrzavar az életemben

Idén is elsősorban önmagának akar megfelelni Kovács Katalin. A Honvéd 27-szeres világbajnok kajakozója az InfoRádiónak arról is beszélt, hogy a lábsérülése már a múlté, ez már nem hátráltatja a hétvégén a szolnoki - számára egyébként tét nélküli - rangsorolóversenyen.

Jól sikerült Kovács Katalin kajakozó felkészülése. A 27-szeres világbajnok az InfoRádiónak azt mondta, télen akadt zűrzavar az életében egy-két sérülés miatt, de ezek már nem hátráltatják.

Másfél hónapja Törökországban szállt először vízbe a Honvéd sportolója, aztán hazatérve Dunavarsányban, majd Ráckevén készült. Kovács Katalin elismerte, nincs csúcsformában, de ezzel tisztában is van a hétvégi szolnoki rangsorolóverseny előtt. A viadalon az új olimpiai számban, 200 méter egyesben próbálja ki magát.

"Miért változtam volna meg?" - kérdezett vissza Kovács Katalin arra a felvetésre, hogy idén is a tőle megszokott maximalizmussal versenyez-e.

"Szeretek kajakozni, és az motivál, hogy a lehető legjobb eredményeket érjem el" - hangsúlyozta a az olimpiai bajnok sportoló, hozzátéve: elsősorban magának akarja bebizonyítani, hogy mire képes.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Salát Gergely: Hszi Csin-ping látogatása Magyarország Kína melletti markáns kiállását is jutalmazza

Aréna
Salát Gergely: Hszi Csin-ping látogatása Magyarország Kína melletti markáns kiállását is jutalmazza

A kínaiak a fő világpolitikai stratégiája most a saját mozgástér bővítése, és a jövőben a többpólusú világrend kialakítása – mondta Salát Gergely, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a kínai elnök látogatásának jelentőségéről, a pekingi diplomácia módszereiről, a küldöttség összetételéről és az orosz–kínai viszonyról is.

Horváth Péter a matematikaérettségiről: nagyon korrekt volt a feladatsor

A korábbi évekhez képest könnyebbnek mondható az idei matematikaérettségi – vélekedett az InfoRádióban Horváth Péter matematikatanár, a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke. Saját tanítványain is azt látta, hogy a felkészült diákokat nem érhette komolyabb meglepetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×