eur:
389.66
usd:
363.21
bux:
68186.42
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Lionel Messi átvette az aranylabdát

Lionel Messi, az FC Barcelona argentin játékosa, a France Football magazin által alapított Aranylabda idei nyertese, vasárnap Párizsban átvette a futballvilág egyik legnagyobb presztízsű elismerését.

"Csodálatos lenne, ha jövőre megismételhetném ezt a fényes sikert - fogalmazott a díj átvétele után Messi. - Ez attól is függ, hogy megy csapatomnak, a Barcelonának és az argentin válogatottnak a világbajnokságon."

A voksoláson, amelynek eredményét keddre virradóra hozták nyilvánosságra, a második helyen a portugál Cristiano Ronaldo, a Manchester United majd a Real Madrid játékosa, a harmadikon pedig Xavi, az FC Barcelona spanyol labdarúgója végzett.

Címlapról ajánljuk

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×