eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Real-Barca harc Fabregas kegyeiért

Spanyol lapértesülések a Real Madrid is mindent megtesz, hogy a nyáron szerződtesse Francesc Fabregast, az Arsenal labdarúgóját. A spanyol középpályást a Barcelona is régóta csábítja.

A Real Madrid idén nyáron még nem akart 60 millió eurót fizetni Francesc Fabregasért az Arsenalnak, de jövőre már hajlandó lesz átutalni ezt az összeget a londoni klubnak a 22 éves középpályásért.

A spanyol sportsajtó arról ír, hogy Fabregas megegyezett Arsene Wenger menedzserrel: jövő nyáron távozhat Londonból.

A királyi gárda mellett a Barcelona is élénken érdeklődik a spanyol válogatott játékos iránt, és az AS információ szerint a katalánok elnökjelöltje, Sandro Rosell már informális találkozón is részt vett az Arsenal vezetőivel. A Barca régóta szeretné visszaszerezni Fabregast, akire 2003-ban, 16 évesen csapott le az Arsenal. Egy korábbi elképzelés szerint a katalán alakulat Yaya Tourét és Bojan Krkicet adná cserébe Fabregasért a londoniaknak.

Fabregas nem kívánt a jövőjét firtató kérdésekre válaszolni, mint mondta, most csak a célja, hogy az Arsenallal megnyerje a bajnokságot.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×