eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Babos: Nem adjuk fel!

Második szeptemberi világbajnoki selejtező-mérkőzését is elveszítette a magyar labdarúgó-válogatott: a svédek elleni 2-1-es kudarc után Portugáliától 1-0-ra kapott ki Erwin Koeman szövetségi kapitány együttese a Puskás Ferenc Stadionban. Babos Gábor, a magyar válogatott kapusa szerint bosszantó, hogy nem szereztünk pontot.

Hogyan értékeli az elmúlt két mérkőzést?

Bosszantó, hogy ezen a két meccsen nem szereztünk pontot. Több volt ebben a két találkozóban, de úgy tűnik, nekünk mindig ez jut, hogy a végén csalódottan jövünk le a pályáról. Bíztunk benne, hogy legalább két pontot tudunk szerezni, de sajnos ez nem jött össze. Két kemény meccs vár ránk októberben, meglátjuk, mit fognak hozni.

Lát még esélyt a továbbjutásra?

Esély addig van, amíg az utolsó mérkőzést nem játsszuk le. Összerázódott a csoport, kicsi a különbség a második és a negyedik helyezett között. Nekünk van a legnehezebb sorsolásunk, de a futballban bármi előfordulhat, ezt bizonyítja ez a két mérkőzés is. Nem adjuk fel, de nagyon nehéz lesz.

A gólnál védhetett volna?

Ha határozottabban lépek ki a kapuból, akkor igen. Utána voltak bravúrjaim, de semmit sem érek vele.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×