eur:
389.06
usd:
363.75
bux:
68208.9
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Kiesett a Liverpool az FA-kupából

Kiesett a Liverpool az angol FA-kupából, miután 1-0-ra kikapott az Evertontól a Goodison Parkban. A két Mersey-parti csapat háromszor találkozott egymással az elmúlt hetekben. A bajnoki, majd a kupamérkőzésen született, két 1-1-es döntetlen után az Everton ezúttal nyert.

Hosszabbítás után, a 118. percben szerzett góllal kiverte az Everton városi riválisát, a Liverpoolt az angol labdarúgó FA-kupából.

A mérkőzés egyetlen gólját Gosling szerezte. A Liverpool csapatkapitánya, Steven Gerrard megsérült az első negyedóra végén, egy másik középpályást, Lucas Leivát a játékvezető 76. percben kiállította.

Ugyancsak továbbjutott a nyolcaddöntőbe az Aston Villa a Doncaster, a Blackburn a Sunderland, a Derby pedig a Nottingham ellen. A Sunderlandben ezúttal nem védett Fülöp Márton.

Aston Villa-Doncaster 3-1
Nottingham-Derby 2-3
Blackburn-Sunderland 2-1 (h. u.)
Everton-Liverpool 1-0 (h. u.)


Az olasz labdarúgókupa negyeddöntőjében a Juventus, gól nélküli mérkőzés után, tizenegyesekkel ejtette ki a Napolit. Korábban ugyancsak bejutott már az elődöntőbe az Inter, a Sampdoria és a Lazio.

Juventus-Napoli 0-0 (tizenegyesekkel 4-3)


A spanyol Király-kupa egyik elődöntőjének első mérkőzésén a Sevilla 2-1-re legyőzte az Athletic Bilbaót. A másik elődöntő első találkozóját ma este játssza a Barcelona és a Mallorca.

Sevilla-Athletic Bilbao 2-1

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Feszes maradt az amerikai munkaerőpiac

Feszes maradt az amerikai munkaerőpiac

Az amerikai munkaerőpiac továbbra is szoros maradt a múlt héten, a munkanélküli segélyek iránti új kérelmek száma változatlanul alacsony. A Munkaügyi Minisztérium csütörtöki jelentése szerint az április 27-én véget ért héten a szezonálisan kiigazított első kérelmek száma 208 ezer volt, ami megegyezik az előző heti adattal. Ez alacsonyabb, mint amit a Reuters által megkérdezett közgazdászok vártak, akik 212 000 kérelemmel számoltak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×