eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán

Chelsea: Lampard mégsem megy az Interhez

Bár sajtóértesülések szerint már két hete aláírt, mégsem megy az olasz bajnok Internazionaléhoz Frank Lampard, a Chelsea válogatott labdarúgója.

A France Football című szaklap korábban kész tényként közölte, hogy az Inter 9 millió eurót fizetett a 30 éves középpályásért, aki 2012-ig évi 7,3 millió eurót kap.

"Franknek még egy éve van a szerződéséből, így nem tárgyalunk senkivel az eladásáról. Nem kaptunk érte ajánlatot sem" - közölte honlapján a londoni egyesület.

Lampard Milánóban újra együtt dolgozhatott volna korábbi edzőjével, José Mourinhóval, aki júniusban vette a csapat vezetését Roberto Mancinitől.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok előrenyomulnak a Donbaszban, ahol tegnap elfoglaltak egy települést, a kelet-ukrajnai fronton Toreck ostroma zajlik. Az ukránok kurszki területhódítása után Oroszország nem zárja ki, hogy Ukrajna meglepetésszerű támadást fog végrehajtani Rosztov megye vagy Transznisztria ellen. Németország 1,4 milliárd eurós katonai segélycsomagot küld Ukrajnának az év végéig, légvédelmi felszereléseket, harckocsikat, harci drónokat, tarackokat, páncélozott járműveket, radarokat és tüzérségi lövedékeket kapnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×