eur:
389.68
usd:
363.5
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Kaposváron kezd a címvédő

A címvédő MTK Kaposvárra látogat, míg a kupagyőztes Debrecen a Zalaegerszeget fogadja a labdarúgó NB I 2008/2009-es idényének első fordulójában - derült ki a Magyar Labdarúgó Szövetség székházában megtartott sorsoláson.

A nyitófordulóban két nagy fővárosi rivális, a Honvéd és a Vasas is találkozik egymással. Az élvonal újoncai közül a Haladás a Győrt fogadja, míg a Kecskemét a Pakssal találkozik.

Az első forduló párosításai:
Honvéd-Vasas
Kaposvár-MTK
REAC-Diósgyőr
Kecskemét-Paks
Debrecen-Zalaegerszeg
Haladás-Győr
Siófok-Fehérvár
Újpest-Nyíregyháza

Az MLSZ arról is döntött, hogy az MTK kérésére, és a másik érdekelt klub, a DVSC egyetértésével nem két, hanem csak egy meccsen dől el a bajnok, illetve a Magyar Kupa-győztes párharcában az idei Szuperkupa sorsa. A találkozót július 20-án játsszák Debrecenben.

Az MLSZ tájékoztatása szerint a másodszor sorra kerülő Ligakupában nem két külön őszi és tavaszi, hanem egy közös őszi-tavaszi kiírás készül. Ennek végső formája akkor alakul ki, ha a 16 NB I-es mellett az indulásra felkért 8 NB II-es klub írásban megerősíti részvételi szándékát.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×