eur:
389.69
usd:
361.97
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Drogbára nincs szüksége Scolarinak

Luiz Felipe Scolari, a Chelsea új menedzsere nem számít a jövőben Didier Drogbára, ezért megmondta a klub vezetőinek, hogy eladhatják az elefántcsontparti támadót.

A brazil szakvezető ezen a héten állt munkába a londoni klubnál, és célja, hogy alaposan átalakítsa a Chelsea keretét. A The Sun értesülései szerint Luiz Felipe Scolari már tudatta Roman Abramovics tulajdonossal, hogy nincs szüksége Didier Drogbára, a csapat legeredményesebb csatárára.

A londoni klub 22 millió fontért kínálja a támadót, akiért leginkább a Milan érdeklődik, miután elismerték, hogy nem tudják megfizetni Emmanuel Adebayort, az Arsenal labdarúgóját.

Közben Drogba ügynöke, Pierre Frelot nem zárta ki annak lehetőségét, hogy a csatár a Real Madridhoz igazol.

A Scolari által kezdett tisztogatás másik áldozata a francia szélső, Florent Malouda lehet. A labdarúgó tavaly nyáron érkezett a klubhoz a Lyontól, de nem váltotta be a hozzá fűzött, így most túladnának rajta. A brazil tréner célja, hogy bevonja Maloudát egy, a Barcelonával kötendő üzletbe Samuel Eto'o megszerzése érdekében.

A Kékek már megszerezték a portugál válogatott két alapemberét, Bosingwát és Decót. A Daily Mirror értesülései szerint a következő érkező az Európa-bajnokság egyik legnagyobb csillaga, az orosz Andrej Arsavin lehet. A brit lap szerint a Zenit Szentpétervár irányítójáért 12 millió fontot kínált a Chelsea, ugyanis Roman Abramovics ragaszkodik hozzá, hogy egy honfitársa is erősítse az együttest.

Arsavint a Barcelona és az Arsenal is megkörnyékezte, a 27 éves támadó várhatóan napokon belül dönt jövőjéről.

Szintén a Chelsea-hez kapcsolódó hír, hogy a Kékek heti 140 ezer fontos fizetést kínáltak Frank Lampardnak, hogy maradásra bírják a középpályást. Az angol válogatott játékos ezzel a klub és az angol liga legjobban kereső futballistája lenne. Lampard jelenleg Olaszországban nyaral, és egyes lapinformációk szerint már megállapodott az Inter vezetőivel.

Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Kulcsfontosságú adat jött - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Kulcsfontosságú adat jött - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Határozott emelkedéssel zártak tegnap az amerikai tőzsdék, amelyet vegyes mozgások követtek Ázsiában. A tegnapi zárás után jelentett az Apple, amelynek sikerült megverni az elemzői várakozásokat és története legnagyobb sajátrészvény-vásárlását jelentette be, így az iPhone-gyártó árfolyama jelentős pluszban indította a mai napot. Délután fontos munkaerőpiaci adat érkezett az USA-ból, az amerikai foglalkoztatottak létszámának emelkedése messze elmaradt a várakozásoktól, és jócskán csökkent az előző hónaphoz képest áprilisban. A tőzsdék a nap első felében is a pozitív tartományban mozogtak, majd a munkaerőpiaci adat után begyorsult az emelkedés.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×