eur:
398.6
usd:
363.92
bux:
74215.73
2024. október 9. szerda Dénes

Ronaldinho vészjósló kondíciója miatt képtelen a jó játékra

Katasztrofális eredményt hozott Ronaldinho orvosi vizsgálata: a brazil labdarúgó fizikai állapota annyira gyenge, hogy képtelen lenne magas színvonalon futballozni. Az orvosi jelentés nem segíti Ronaldinho átigazolási terveit.

Egyenesen "vészjóslónak" minősítette egy múltheti orvosi jelentés Ronaldinho fizikai állapotát.

Az FC Barcelona korábbi ünnepelt brazil sztárjáról, aki - hivatalosan sérülés miatt - hetek óta nem játszik, egy magánklinika vizsgálata állapította meg, hogy "állapota sokkal rosszabb, mint azt az emberek gondolják" - írta az Adn nevű újság.

A lap szerint Ronaldinho kondíciója aggodalomra ad okot, és lehetetlenné teszi számára, hogy magas színvonalon futballozzon.

A jelentés erőteljesen csökkentheti a brazil klasszis piaci értékét és egyértelműen rontja esélyeit a klubváltást illetően is.

Néhány hét óta arról forogtak közszájon információk, hogy a megannyi kérő közül az AC Milan lehet a befutó, és szerződtetheti Ronaldinhót, csakhogy legutóbb már a játékos Milánóba jövetelének egyik legfőbb szorgalmazója, az olasz klub politikus elnök-tulajdonosa, Silvio Berlusconi visszakozott, immár kétségeinek adva hangot, hogy valóban hasznos lenne-e Ronaldinho a milánói alakulat számára.

Címlapról ajánljuk
N. Rózsa Erzsébet: éleződik a helyzet a Közel-Keleten, de senki nem akar háborút
Aréna

N. Rózsa Erzsébet: éleződik a helyzet a Közel-Keleten, de senki nem akar háborút

Minőségi ugrás az izraeli–iráni konfliktusban, hogy Irán rakétákkal lövi Izraelt, de Teherán nem akar háborút – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa. N. Rózsa Erzsébet beszélt az iráni atomprogram állásáról, a párhuzamos hadseregről és az arab ország álláspontjáról is.

Orbán Viktor a strasbourgi plenáris vita végén: "ócska propaganda terepévé vált az Európai Parlament"

Szerdán - az árvíz miatt három hét késéssel - több órán keresztül vitáztak az Európai Parlament plenáris ülésén a magyar EU-elnökségi programról, illetve Orbán Viktor európai szerepéről, kormányzásáról. A heves szóváltásokkal tarkított vitát Orbán Viktor szavai zárták.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 9. 13:55
×
×
×
×