eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Újabb álomcsapat alakul Milánóban

Silvio Berlsuconi, az AC Milan elnöke kijelentette: mindenképpen szeretné megszerezni Ronaldinhót, az FC Barcelona brazil labdarúgóját.

"Mindent el fogok követni annak érdekében, hogy Ronaldinho a Milan játékosa legyen" - nyilatkozta a világ legeredményesebb klubjának elnöke.

A Gazzetta dello Sport szerint a Milan korábbi eredményei - Bajnokok Ligája- és klubvilágbajnoki siker -, valamint brazil játékosai - Kaká, Pato, Cafú, Emerson, Dida, Serginho - lehet a döntő a válogatott csillagért folyó versenyben.

20 milliós eurós ajánlat

A napilap szerint Berlusconi 20 millió eurót fizetne a játékmesterért, aki combizomszakadása miatt várhatóan ebben a szezonban már nem lép pályára.

Nyilatkozott az ügyben a Milan alelnöke is. "Ami a Ronaldinhoról szóló híreket illeti, folyamatosan kapok hívásokat spanyol újságíróktól, még késő este is, de most is csak annyit mondhatok, mint máskor: Három-négy angol klub és és három-négy másik európai élcsapat verseng érte. Azok, akik általában ilyenkor számításba jöhetnek. Nem tudom, hogy érkezik-e Ronaldinho, de az biztos, hogy Kaká marad. Számos együttes akarta megszerezni, de mi sosem kívántuk eladni, és ezzel az ügy lezárult." - közölte Adriano Galliani.

Nagy Milan épül


A Milan operatív irányítója azt mondta: "a következő szezonban egy ütőképes, erős Milanunk lesz, függetlenül attól, hogy a BL-ben vagy az UEFA kupában indulunk majd. Nem hiszem, hogy az igazolásoknál számítani fog, milyen sorozatban szereplünk".

Galliani szerint a játékosok és ügynökeik hosszútávra terveznek, hosszútávú szerződeéseket kötnek a klubokkal. "A Milan patinás együttes, mely számos sikert ért már el. Nem hinném, hogy létezik olyan játékos, aki ne játszana szívesen nálunk."

Ronaldo hazamegy?


Szintén a Milan házatájáról származik az a hír, miszerint Ronaldo, a csapat brazil labdarúgója sérüléséből felépülve először hazájában, esetleg a Flamengóban futballozna, hogy visszanyerje formáját és ezt követően térne csak vissza az olasz klubhoz.

"Fantasztikus kapcsolatom van a Milannal, tárt ajtókkal várnak vissza minden percben. Úgy gondolom, remek ötlet lenne egy-két hónapot a brazil bajnokságban játszani, és ha nincs gond, akkor újra piros-feketébe öltözhetek" - nyilatkozta a 31 éves támadó a La Gazzetta dello Sportnak.

Ronaldo februárban a Livorno elleni bajnokin szenvedett térdszalagszakadást

Címlapról ajánljuk
Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.

Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

A szenzor a könnyen megoldható beültetést követően folyamatosan adatokat szolgáltat arról, hogy pontosan mennyi glükóz van a szervezetben. Kis János Tibor diabetológus szakorvos az InfoRádióban elmondta: az ujjbegyes méréssel szemben az okostelefonnal összekapcsolható szenzor 1–5 percenként mér, és naponta 288–1440 eredményt mutat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×