eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Chelsea-menedzser: Nem elég a sok pénz, okosnak is kell lenni

Avram Grant, a Chelsea menedzsere szerint élesedik a küzdelem a jó játékosok megszerzéséért az angol labdarúgó Premier League-ben, mert az anyagi lehetőségekben csökkent a különbség klubja és a közvetlen riválisai között.

"Két-három éve egyszerűbb volt a helyzet, a Manchester United és a Liverpool például nem költött annyit új futballisták szerződtetésére, mint most. Több egyesületnél új tulajdonosok vannak, okosnak és ügyesnek kell tehát lenni a megfelelő személyek kiválasztásakor és leigazolásakor" - mondta az izraeli szakember.

Roman Abramovics orosz klubtulajdonos 2003-as színre lépése óta rendszeresen a Chelsea volt a legaktívabb a játékospiacon, a többi klub nem igazán tudott vagy akart versenyre kelni vele.

A Manchester Unitedet és a Liverpoolt azonban azóta gazdag amerikaiak vásárolták meg, ezzel pedig feltehetően véget ért a londoni egylet pénzügyi dominanciája.

A városi rivális Arsenalban másik egy orosz milliárdos vett részesedést, de Thierry Henry nyári távozása után sikereit elsősorban a saját nevelésű vagy fiatalon Londonba hozott játékosoknak köszönheti a jelenleg bajnoki listavezető együttes.

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×