eur:
392.84
usd:
367.97
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

"Drogba nélkül is meglesz a Chelsea"

Térdműtéten esett át Didier Drogba, a Chelsea elefántcsontparti labdarúgója, akire valószínűleg négy hét kényszerpihenő vár. A csapat menedzsere, Avram Grant szerint azonban a hiánya nem okoz majd problémát.

A londoni klub orvosa, Brian English azt mondta: a játékos már korábban is bajlódott a térdével, de a pénteki edzésen súlyosan megsérült és úgy döntöttek, hogy azonnali beavatkozásra van szükség.

"Az operáció jól sikerült, a rehabilitáció hamarosan megkezdődhet" - mondta a szakember.

Grant szerint a csapat elég erős marad az elefántcsontparti csatár nélkül is. Sőt, a menedzsernek meggyőződése, hogy Andrij Sevcsenko és Claudio Pizarro kimondottan jobban játszik majd, ha Drogba hiányzik.

A Chelsea már továbbjutott a Bajnokok Ligájában, így aggodalom nélkül fogadhatja a már elbúcsúzott Valenciát az utolsó csoportmeccsen a Stamford Bridge-en.

Grant szerint Drogba sérülése nem "katasztrófa", sok gólerős játékos van még a csapatban. "Egy csapat akkor a legerősebb, ha négy. Különböző típusú csatára van - ezért van Sevcsenko és Pizarro a keretben" - jelentette ki.

Pizarro nyáron került a Chelsea-be, de azóta főleg csereként lépett pályára. "Nagyon jó játékos, nagyon technikás. Gólerős, ráadásul sok gólpasszt is ad. Biztos vagyok benne, hogy megtalálja a helyét a csapatban" - nyilatkozta az edző.

A jövő heti BL-meccsen egyébként valószínűleg ismét pályára léphet Petr Cech, aki a Sunderland elleni mérkőzést kénytelen volt kihagyni. A védők közül Ricardo Carvalho és Paulo Ferreira szereplése azonban még kérdéses.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×