eur:
393.1
usd:
367.39
bux:
0
2024. április 24. szerda György

Ronaldo büntetőt hibázott a rangadón

A Real Madrid gólnélküli döntetlent játszott a Valencia otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság szombati rangadóján. A két gárda továbbra is azonos pontszámmal szerepel a tabellán, így az összecsapás legnagyobb nyertese az éllovas Barcelona.

 

A meccs első félideje lendületes játékot, de kevés nagy helyzetet hozott. A Real Madrid ugyan mezőnyfölényben játszott, de a Valencia kontrái némileg veszélyesebbek voltak. A második félidő sem a hatékony támadójátékról szólt, bár a mindkét gárdának adódtak lehetőségei.

 

A rangadó 90. percében az elmúlt hetekben rengeteget kritizált Ronaldo büntetőt hibázott: a jó formában védő Canzarez nemes egyszerűséggel megfogta a nem túl erős lövést. Hozzá kell tenni, hogy a brazil csatár a 11-est megelőző szabálytalanság előtt kézzel ért a labdához.

 

A Real Madrid néhány nap alatt két gólnélküli meccset játszott. Bár a döntetlen elvileg nem számít rossz eredménynek sem az Arsenal, sem a Valencia otthonában, a szurkolóknak és a játékosoknak mégis hiányérzetük lehet, hiszen a királyi gárda a Bajnokok Ligája-búcsú után minden bizonnyal az utolsó esélyét is elveszítette a Barcelona megközelítésére.

 

Ha a katalán gárda vasárnap nyer az Osasuna pályáján, akkor már 12 pont lesz az előnye a tabellán a Reallal és a Valenciával szemben.

Címlapról ajánljuk
Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Eddig sem szárnyalt a német koalíció az elmúlt egy évben végzett felmérések szerint, de most tovább csökkent a kormánypártok támogatottsága. A romló gazdasági helyzet és az ezzel kapcsolatos heves koalíciós viták szinte napról napra ássák alá a kormány népszerűségét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×