eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
LOS ANGELES, CALIFORNIA - AUGUST 01: Aaron Taylor-Johnson attends the Los Angeles premiere of Columbia Pictures Bullet Train at Regency Village Theatre on August 01, 2022 in Los Angeles, California. (Photo by Matt Winkelmeyer/WireImage)
Nyitókép: Matt Winkelmeyer/WireImage

Eldőlni látszik, ki ölti magára James Bond szerepét

Három év telt el azóta, hogy a James Bond-franchise alkotói a másvilágra küldték a Daniel Craig által megszemélyesített 007-es ügynököt. Azóta tartott a casting, hogy ki örökölje meg a ma már 56 éves sztártól őfelsége leghíresebb kémjének figuráját. Hírek szerint vége a várakozásnak.

Ezentúl Aaron Taylor-Johnson kérheti a Martinit a pincértől felrázva, nem keverve, a The Sun információja szerint ugyanis hamarosan aláírja szerződését James Bond, a 007-es ügynök alakjának új megformálója.

A brit bulvárlap a filmvilág bennfenteseire hivatkozva közli, hogy a 33 éves brit színész alakítja a sorozat következő részében az MI6 leghíresebb fedett ügynökét – írja az Index. Előzőleg tizenöt éven át honfitársáé, Daniel Craigé volt a szerep, akit a 2021-es Nincs idő meghalni című részben „szenderítettek jobblétre”.

A The Sun szerint a következő James Bond-film forgatását még idén megkezdi az Eon Productions. A lapnak nyilatkozó forrás szerint „a munka, vagyis Bond szerepe Aaroné, már csak rajta múlik, hogy elfogadja-e. A hivatalos ajánlatot letették az asztalra, és most Aaron válaszára várnak. Ha ez megvan, napokon belül kiadják a hivatalos közleményt”.

A 33 éves Aaron Taylor-Johnson riválisai a szerepért olyan világhírességek voltak, mint az Oscar-díjas Cillian Murphy, Idris Elba, Henry Cavill vagy James Norton. A Coral bukmékeriroda kedden új oddszokat adott ki, ezek szerint Taylor-Johnson sansza a szerepre 2/1, vagyis ő a toronymagas favorit.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×