eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 14. péntek Vazul
Sydney, 2016. október 17.Mel Gibson amerikai színész-rendező fotózáson vesz részt partnerével, Rosalind Ross-szal a Hacksaw Ridge című filmjének ausztráliai premierjén 2016. október 16-án. (MTI/EPA/AAP/Paul Miller)
Nyitókép: Mel Gibson amerikai színész-rendező fotózáson vesz részt partnerével, Rosalind Ross-szal a Hacksaw Ridge című filmjének ausztráliai premierjén 2016. október 16-án. (MTI/EPA/AAP/Paul Miller)

Mel Gibson mostanában mindenütt felbukkan Magyarországon

Mel Gibson lassan olyan, mint Petőfi Sándor: szinte minden magyar településen látták egyszer megpihenni.

Mel Gibson Magyarországon forgat, és ha már hozzánk sodorta a munkája, nem hagyja ki a lehetőséget: felfedezi izgalmas tájainkat.

A színész néhány napja a csopaki Jásdi Pincészetben bukkant fel, most pedig egy szentendrei játékbolt tulajdonosával pózol.

Lassan tippelős játékot lehetne indítani: hol fotózzák legközelebb az amerikai sztárt Magyarországon?

Címlapról ajánljuk

Újraszámlálás utáni bejelentés: Karácsony Gergely 41 vokssal nyert

A Nemzeti Választási Bizottság péntek este jókora késéssel megkezdte nyilvános ülésén kihirdették az újraszámlálás végeredményét, és arról is döntöttek, hogy a IV. és VII. kerületekben - ahol kiugróan magas volt az érvénytelen szavazatok aránya - nem lesz új választás. E kerületekben Szentkirályi Alexandra nevének túl vékony áthúzása okozhatott problémát a voksoláskor Vitézy Dávid fellebbezése szerint.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×