eur:
395.13
usd:
371.12
bux:
65254.29
2024. április 19. péntek Emma
Harry sussexi herceg, a brit trónörökös másodszülött fia és a felesége, Meghan sussexi hercegnő érkezik az Endeavour Alapítvány évenkénti díjátadó ünnepségére a londoni City polgármesteri rezidenciájára, a Mansion House-ba 2020. március 5-én. A hercegi pár először jelent meg együtt hivatalos rendezvényen, amióta januárban közölte, hogy március végén visszalép a brit királyi család magas rangú tagjaként eddig ellátott szerepétől.
Nyitókép: MTI/EPA/Neil Hall

Filmes bizniszbe kezdett Harry herceg és Meghan Markle

A brit herceg és amerikai felesége többéves szerződést kötött a Netflix streamingszolgáltatóval különböző típusú műsorok készítésére - jelentette be szerdán a vállalat.

A gyermekével Kaliforniában letelepedett és uralkodói feladatairól lemondott házaspár dokumentumfilmek, -sorozatok, játékfilmek és gyermekprogramok elkészítésében vesz részt.

Mint közleményükben fogalmaztak, olyan műsorokat akarnak forgatni, amelyek reményt adnak és fiatal szülőként az inspiráló családi műsorok is fontosak a számukra.

Több program fejlesztése már el is kezdődött, köztük egy természetfilm-sorozat és egy női példaképekről szóló széria.

A házassága előtt tévésorozatokban szereplő Meghan Markle leszögezte, hogy nem folytatja a színészetet.

Ted Sarandos, a Netflix társelnöke szerint az uralkodói pár hitelességével, optimizmusával és útmutatásával világszerte milliókat inspirál.

Mint mondta, a Netflix örül, hogy "alkotói otthont" tud nekik nyújtani és annak is, hogy velük kínálhat olyan történeteket, amelyek segítenek a közönségnek a világ minden táján egymás megértésében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×