eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Ma este emlékeznek Somló Tamásra

Közös gyertyagyújtással, beszélgetéssel, zenehallgatással és zenéléssel emlékeznek szerda este 6 órától Somló Tamásra a Tabán Dombon. A kiváló énekes, zenész, az LGT tagja keddre virradó éjjel, 68 évesen hunyt el, hosszú betegség után.

A rendezvény célja, hogy Tomi továbbra is ugyanolyan intenzitással maradjon velünk, köztünk, ahogy eddig. Hozzon mindenki egy kis anekdotát, emléket, kedvenc fotót, gyújtsunk közösen gyertyát, hallgassuk meg a dalait a zenekaros, valamint az önálló albumairól. Kérünk minden zenész kollégát, ha tud, jelenjen meg, adjon elő kis színpadunkon egy kedves számot, amelyet Tomi énekel" - írta Zsolnai Endre főszervező, Somló Tamás barátja a Facebookon.

A Locomotiv GT számos alkalommal koncertezett a Tabánban, amely ma már a magyar rocktörténet egyik legendás helyszíne.

A megemlékezésen elhangzanak a Somló Tamás által énekelt dalok, amelyeket az LGT, az Omega, a Non-Stop és a Kex együttessel, valamint szólóban adott elő. A szervezők dallistáján szerepel mások mellett a Ringasd el magad, az Álomarcú lány, az Egy elfelejtett szó, A Kicsi, a Nagy, az Artúr és az Indián, a Ha a csend beszélni tudna, a Boogie a zongorán, a Nem adom fel, a Miénk ez a cirkusz, az Annyi mindent nem szerettem még, a Sziszifuszi blues, az Embertelen dal, a Primadonna, a Szép Margit, az Azt mondta az anyukám, az Olyan szépek voltunk és a Tiszta vagy te még.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×