eur:
393.16
usd:
368.4
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Keller András hegedűművész a londoni Guildhall School professzora lesz

Keller András hegedűművész, karmester, a Concerto Budapest művészeti vezetője a londoni székhelyű Guildhall School of Music and Drama zenei oktatási intézmény professzora lesz 2016 januárjától.

Keller András szólistaként, koncertmesterként és kamarazenészként is világszerte elismert és keresett muzsikus. Évente tart kurzust az Aix-en-Provence-i nemzetközi zenei fesztiválon, rendszeres vendége a Yale Egyetem által rendezett Norfolki Kamarazenei Fesztiválnak, valamint az angliai Prussia Cove-ban tartott Nemzetközi Zenei Szemináriumoknak is - közölte a Concerto Budapest az MTI-vel.

Az 1987-ben általa alapított Keller Quartet egyike az elmúlt évtizedek legjelentősebb vonósnégyeseinek, amely számos nagy nemzetközi versenygyőzelem, lemez-, kritikai és életműdíj birtokosa. Visszatérő fellépői a világ vezető koncerttermeinek a Carnegie Halltól a milánói Scaláig.

Keller András nemzetközi díjai mellett Magyarországon elnyerte a Liszt Ferenc- és a Bartók-Pásztory-díjakat, valamint az érdemes művészi elismerést is, 2007 óta a Concerto Budapest karmestere és művészeti igazgatója.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 16. 09:37
×
×
×
×