eur:
390.67
usd:
366.2
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Ki adja át idén az Oscar-díjakat?

Sandra Bullock, Halle Berry, Marisa Tomei, Jeff Bridges és Oprah Winfrey is átadnak majd egy-egy aranyszobrocskát a február végi Oscar-díjátadón.

Az amerikai filmakadémia Los Angelesben azt is közölte, hogy Anne Hathaway és James Franco lesznek az est házigazdái. Korábbi beszámolók szerint ez igen érdekes helyzetet teremthet, mert előfordulhat, hogy egyik vagy akár mindkét házigazda a jelöltek között szerepel majd.

James Francót a legjobb férfi főszereplők mezőnyében jelölhetik a 127 Hours című hegymászódrámában nyújtott alakításáért, míg Hathawayt a Love & Other Drugs című filmért tartják esélyesnek. Bruce Cohen és Don Mischer, a közvetítés producerei szerint nem példa nélküli, hogy a gála házigazdái egyben jelöltek is: David Niven az 1958-as év legjobb férfi színészének járó díjat vehette át azon a gálán, amelyet ő vezetett.

A Kodak Színházban február 27-én adják át a filmipar legnevesebb elismerését. Az ünnepséget a szervezők szerint több mint kétszáz országban sugározzák majd.

Címlapról ajánljuk
Iraki, szír, afgán menekülteket repítenek Afrikába a britek – a történelemben példátlan akció indul
A szakértő válaszol

Iraki, szír, afgán menekülteket repítenek Afrikába a britek – a történelemben példátlan akció indul

A brit belügyminisztérium hétfőn többek szerint a vártnál hetekkel korábban elkezdte azoknak a menedékkérőknek az őrizetbe vételét, akiket Ruandába szándékozik kitelepíteni. Az InfoRádió Gálik Zoltántól, a Corvinus Egyetem docensétől tudakolt részleteket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×