eur:
389.46
usd:
363.07
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Kamaraegyüttessel áll színpadra Zorán

Sztevanovity Zorán őszi turnéjának következő állomásaként szerda este a Ferencvárosi Művelődési Központban ad koncertet. A fellépésen több dal is elhangzik az előadóművész ősszel megjelent, 34 dal című válogatásalbumáról.

Az FMK visszatérő helyszín Zorán turnéin, ahol - kisebb előadóterem lévén - nem nagyzenekarral, hanem kamarafelállásban adja elő dalait az énekes és csapata.

Ahogy az énekes az InfoRádióban elmondta, a nézők 14 dalt hallhatnak, ugyanazokat, amelyeket a tavasszal kezdődött koncertkörútjának minden állomásán, így a Művészetek Palotájában is előadott.

Az előadáson különlegessége azonban az, hogy mindössze öten kísérik Zoránt, három vokalista, egy billentyűs és egy gitáros. Sitkei Zoltán, Kovács Péter Kovax, Óvári Éva, Kabelács Rita és Péter Barbara áll színpadra az énekessel.

Hanganyag: Oláh András

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×