eur:
394.12
usd:
364.9
bux:
65498.37
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Jobban van Bujtor István

A veszprémi színház igazgatóját levették a lélegeztető gépről az Index értesülése szerint.

Naponta többször felébresztik Bujtor Istvánt a veszprémi kórházban, ami azt jelzi, hogy a világhírű művész már sokkal jobban van, állapota bizakodásra adhat okot - írja a Bors.

A veszprémi színház igazgatóját a lap információi szerint már levették a lélegeztető gépről, és úgy tűnik, azt is érti, amit mondanak neki. Bujtor István jól reagál a kezelésekre, visszajelzéseket ad a környezetének, igaz még nem beszél, de kisebb mozdulatokkal már képes kommunikálni.

Nagy valószínűség szerint egy nem megfelelően alkalmazott léböjtkúra okozta a bajt. Bujtor Istvánnak pontosan egy hónappal ezelőtt hirtelen leállt a keringése, ezután kellett életmentő beavatkozást végezni rajta.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×