eur:
389.51
usd:
361.86
bux:
0
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Macskákkal tarol a brit őstehetség - Barbra Streisandot is leénekli?

Susan Boyle sikeréért immár az emberiség jelentős hányada szurkol, az ő igazi társa mégis egy macska. Honnan máshonnan választhatta volna ki újabb fellépésének dalát, mint a holtbiztos kasszasiker Macskák musicalből? Memory - szem nem marad szárazon. Ön szerint Susan Boyle még Barbara Streisand előadását is lepipálja?

Susan Boyle, a világsztár, a britek és a YouTube büszkesége kissé berezelve lépett ki vasárnap este a tehetségkutató műsor számára tutira a világot jelentő színpadára. Most énekelt másodszor berobbanása óta, és míg először csak nyerhetett, ezúttal viszont már hatalmasat bukhatott volna.

Susan minden izgulása ellenére hozta a formáját, és ismét nagyot alakított. Webber bombabiztos musicaljének érzelem-turbósító betétdalát, a Memory-t választotta (választották neki). Hát persze, hogy a Macskák, hiszen édesanyja halála óta egy macskával osztja meg életét!

Így könnyű: a nézők többsége már a zene első taktusaira könnyezni kezd - gondolhatnánk. Igen ám, de kik is énekelték Susan előtt a Memory-t? Barbra Streisand, Celine Dion, és még számos kitűnő művész.

Innen nézve nem kis kockázatot vállalt a világ legnépszerűbb tramplija, de megint jól vette az akadályt. Még akkor is, ha az első szereplésénél a belőle kiszakadó őserőt és felszabadultságot a mostani tét súlya mintha kissé elhalványította volna.

Susan Boyle minden tiszteletet megérdemel, ám úgy tűnik, Streisand (még?) egy kicsivel jobb:

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×