eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Nincs programja hétvégére? Mi ajánlunk!

Csángó Bál, Kubai Karnevál és farsangi gyermekprogramok is megtalálhatók a hétvége programkínálatában.

Szombat este az A38 Hajó Blue Note Trip elektro-dzsessz sorozatában Erik Truffaz világhírű svájci trombitás lép fel a holland DJ Maestróval közösen. Előzenekaruk a magyar Santa Diver kvartett lesz, akik első lemezük anyagát mutatják be.

Szintén az elektronikus zene kedvelőinek nyújthat szórakozást a Cinetrip Party a Rudas fürdőben, amelynek látványvilágát szombat este a Csillagászat Nemzetközi Éve ihleti meg.

A karibi ritmusok kedvelői szintén szombat este ellátogathatnak a Fonó Zeneház Kubai Karnevál című rendezvényére, ahol Elsa Valle és a Rumba Caliente koncertje mellett a salsa tánclépéseivel ismerkedhetnek meg a látogatók.

Ugyancsak szombat este rendezik meg a 13. Csángó Bált a Petőfi Csarnokban. A rendezvény idén Kallós Zoltán néprajztudós, népzenekutató munkásságába enged betekintést, majd hajnalig táncház várja az érdeklődőket.

A zenés színházi előadások közt szerepel az Operettszínház és a Nyugati Teátrum Tavaszébredés című produkciójának szombat esti bemutatója, az Operaházban pedig vasárnap látható Richard Wagner: A nürnbergi mesterdalnokok című daljátéka Vidnyánszky Attila rendezésében.

A hétvégi gyermekprogramok a farsang jegyében telnek. A Néprajzi Múzeumban szombaton az indiánok világát bemutató foglalkozásokon többek közt ügyességi és nyomkövető játékok, kézműves programok és ősi mesék várják a gyerekeket délelőtt tíztől délután négy óráig.

A Ludwig Múzeumban vasárnap farsangi pingvinhisztériát tartanak, az ingyenes programokon a gyerekek jelmezeket készíthetnek, pingvintáncot tanulhatnak, de a rendezvények között szerepel Méhes Csaba pantomim-előadása és Szalóki Ági Cipity Lőrinc című gyermekkoncertje is.

Szintén vasárnapig tart az Állatkert Barlangtermében a tavaszváró Macifesztivál, ahol állatbemutatóval, kiállítással, jelmez- és rajzversennyel szórakoztatják a kicsiket.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 18:23
×
×
×
×