eur:
393.29
usd:
367.95
bux:
65896.84
2024. április 24. szerda György

Káosz a U2-turnén

Több tízezer brazil U2-rajongó távozott üres kézzel Sao Paulóban, amikor a jegyeladás első napja káoszba fulladt. A rajongók nagy része több mint 12 órát várt az eladás megkezdésére, a jegyeket áruló szupermarketlánc pénztárgépei azonban csődöt mondtak.

A február végi, Sao Paulóban megrendezésre kerülő U2-koncertre már a meghirdetésekor akkora volt az érdeklődés, hogy a szervezők kénytelenek voltak egy másik fellépést is beígérni.

A jegyértékesítéssel megbízott Pao de Acucar szupermarketlánc pénztárgépei viszont nem bírták el az extra terhelést és az árusítás megkezdésekor egyszerűen csődöt mondtak.

A feldühödött rajongók az lánc elnöke, Abilio Diniz nevét skandálták és azzal fenyegetőztek, hogy a jövőben a rivális szupermarketben vásárolnak majd. A rendőrség is kivonult a botrány helyszíneire, de komolyabb atrocitás nem történt.

A rajongók egyike, Verna Zula hajnali három órától várt az árusítás megkezdésére. Mint elmondta, amikor megérkezett, már 150 ember állt előtte, de egyikük sem jutott jegyhez.

Az érdeklődés a U2 brazíliai koncertjei iránt a jegyek meglehetősen borsos ára ellenére is hatalmas. A legolcsóbb teljesárú jegy 50 dollárba (nagyjából 10 ezer forintba) kerül, ami a helyi minimálbér kétharmada.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt a frontvonal az Ocseretine-Sztyepove szektorban, lehet, hogy az oroszoknak be se kell venniük Vuhledárt, hanem egyszerűen megkerülik. Az Egyesült Államok 1 milliárd dollár értékű, azonnali fegyvertranszfert készített elő Ukrajnának, a csomag már az elnök aláírására vár. Ukrán és amerikai források szerint az orosz nyári offenzíva egyik fő célja Harkiv elfoglalása lesz. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×