eur:
391.6
usd:
362.2
bux:
65812.12
2024. február 28. szerda Ákos, Bátor
Nyitókép: Sellwell/Getty Images

Videón, ahogy a repülőtéri személyzet kézipoggyászokból lop

Nemrégiben kezdett terjedni a közösségi médiában egy, még a nyár közepén készült a videó, amin az látható, ahogy egy floridai repülőtéren dolgozó tisztviselők ellopják az utasok pénzét és értéktárgyait.

Az alább megtekinthető felvétel június 29-én készült a Miami Nemzetközi Repülőtéren, a képeken az látható, hogy a Közlekedésbiztonsági Hivatal (TSA) dolgozója, miután belenyúl az átvizsgálásra felhelyezett poggyászokba, többször is a saját zsebébe csúsztatja a kezét – írja a 24.hu.

A 20 éves Josue Gonzalezt és a 33 éves Labarrius Williamset – és egy harmadik kollégájukat – az eset után letartóztatták, miután a bűnüldöző szervekhez bejelentések érkeztek arról, hogy az ellenőrzőponton lopások történnek.

Az NDTV beszámolója alapján a két férfi bevallotta: naponta átlagosan 1000 dollárt loptak el az utasoktól, amikor együtt dolgoztak. A New York Post szerint a felvételen látható júniusi napon 600 dollártól szabadították meg a gyanútlan utasokat.

Címlapról ajánljuk

Harvard-felmérés: nem számít, ha Trumpot elítélik – Fekete Rajmund az amerikai elnökválasztásról

Donald Trump volt amerikai elnök a republikánus előválasztáson fölényesen nyerte el Dél-Karolinát, így a saját államában verte meg egyetlen riválisát, Nikki Haley-t. Az előrejelzések is Trump győzelmét jósolták, de akkor miért harcol még Nikki Haley? Erről is kérdeztük Fekete Rajmundot, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont John Lukacs Intézetének tudományos segédmunkatársát.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.02.28. szerda, 18:00
Szenes Zoltán
professor emeritus, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Magyar Hadtudományi Társaság elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×