eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

A nyaralásra is elkísérhet a felhőtlen mobilnetezés

Montenegróban is elérhető olyan feltöltőkártyás csomag, ami a turistáknak is jó megoldás lehet.

Az EU-ból érkező egyre több turista már megszokta az Unión belüli kedvező roamingszabályozást, Montenegró azonban kívül esik ezen, ezért a hanghívások és az adatforgalom használata egyaránt magasabb költségekkel járnak saját telefonszámukról.

Akik szívesen megnéznének egy filmet online, vagy küldenének haza képeket, azoknak lehet jó választás a One Crna Gora 1 terabájt adatforgalmat magában foglaló, 20 eurós feltöltőkártyás csomagja, amivel jó minőségű és kedvező árú mobilszolgáltatáshoz juthatnak. Ha megvásárolják, 30 napig használhatják a szinte korlátlan adatforgalmat. Aki kevesebbel is beéri, az választhat 500 gigabájt adatkeretet, a felhasználhatóságtól függően 15 euróért (30 nap), illetve 10 euróért (15 nap).

A 20 eurós ajánlat kizárólag a 4iG Csoporthoz tartozó One üzleteiben érhető el, míg az 500 gigabájtos csomagok a repülőtereken, benzinkutaknál, újságosstandoknál is megvásárolhatók.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
A szemes kávé felé hajtja a drágulás a fogyasztókat

A szemes kávé felé hajtja a drágulás a fogyasztókat

Már meghallgatható a Portfolio Checklist vasárnapi különkiadása. A műsornak egyetlen témája volt: április első felében elszállt, és 18 havi csúcsig ugrott az arabica típusú kávé határidős jegyzése. A képet tovább bonyolítja, hogy a robusta kávé termékpiaci ára gyorsabban nőtt, mint az arabicáé, s így ismét konganak a vészharangok, hogy holnapra luxussá válik a mindennapi feketénk. A témáról Árok Gábort, a Coca-Cola HBC Magyarország kávé üzletágának vezetőjét kérdeztük.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×