eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi
Elon Musk, a Tesla Motors amerikai elektromosjármű-gyártó és a SpaceX amerikai űrkutatási magánvállalat vezérigazgatója nyilatkozik a sajtó képviselőinek a Tesla Gigafactory nevű gyárának építési területén a Berlin szomszédságában fekvő Grünheidében 2020. szeptember 3-án. A Tesla első európai gyára várhatóan 2021 júliusában kezdi meg a működését.
Nyitókép: MTI/EPA/Alexander Becher

Elon Musk nem kertel a Mars-utazást illetően – videó

"Meghalhatsz, kényelmetlen lesz, és valószínűleg a kaja is rossz lesz" – mondta egy interjúban a SpaceX tulajdonosa.

Nem lesz leányálom az út a Marsra, sőt, kifejezetten nehéz és halálos kalandként beszélt Elon Musk a Mars-expedícióról – derült ki a Peter Diamandisnak adott interjújából, és amiről a szeretlekmagyarorszag.hu ír.

"Meghalhatsz, kényelmetlen lesz, és valószínűleg a kaja is rossz lesz" – foglalta össze Musk a Mars-utazás lényegét.

Azt is elmondta, hogy a kényelem és a jó koszt hiánya mellett meglehetősen veszélyes és nehéz lesz az emberiség útja a Marsra, amely szinte biztosan emberáldozattal fog járni: "Őszintén szólva, az elején valószínűleg jó páran meghalnak majd."

Elon Musk cége, a SpaceX jelenleg is gőzerővel teszteli a Starshipet, amellyel többek közt a Mars-utazást is végre akarják hajtani. Bár egyelőre még az indítást és a landolást tervezik, Musk úgy kalkulál, hogy már ebben az évtizedben letehetik az első Mars-kolónia alapkövét a vörös bolygón.

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.

Lehet, hogy most a britek átléptek egy határt

Kijev nyugati szövetségesei eddig megtiltották az ukrán erőknek, hogy a nyugatról szállított fegyvereket Oroszországon belüli helyszínek ellen használják
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×