eur:
388.84
usd:
363.13
bux:
68275.3
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: semmelweis.hu

Óra közben lett rosszul a tanár, belehalt a koronavírus-fertőzésbe

Az egyetemi tanárnak hetek óta voltak tünetei, de nem hagyta abba az oktatást.

Az Argentine University of Enterprise mintegy 40 hallgatója élőben nézte végig, ahogy a 20. század történelméről épp előadást tartó Paola De Simone-nak hirtelen komoly légzési nehézsége támad. A virtuális óra alatt az oktatótól megpróbálták elkérni a címét, hogy mentőt hívjanak hozzá, ám az oktató nem volt képes felelni a kérdésre – írja a The Washington Post alapján a hvg.hu.

A nő végül erőt vett magán, és felhívta a férjét, hogy baj van. Bár a segítség megérkezett, a nő nem sokkal a rohama után életét vesztette. Az azóta törölt Twitter-fiókjának egyik utolsó bejegyzése az volt, hogy hetek óta koronavírusos tünetei vannak.

A Johns Hopkins Egyetem adatai szerint Argentínából eddig több mint 450 ezer megbetegedést és több mint 9 ezer halálesetet jelentettek a hatóságok. A dél-amerikai országok közül ez az egyik legsúlyosabban érintett állam.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×