eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Biztonságos távolságra sorakoznak egymástól a vásárlók egy londoni üzlet előtt 2020. március 26-án. Nagy-Britanniában a koronavírus-járvány miatt a lakosság csak az alapvető szükségleti cikkek és gyógyszerek beszerzése, valamint napi egy szabadtéri testmozgás céljából léphet ki az utcára, illetve akkor, ha orvosi segítségre van szüksége. A munkába járás továbbra is lehetséges, de csak azoknak, akik kiemelt fontosságú területeken dolgoznak és otthoni munkavégzésük nem megoldható.
Nyitókép: Neil Hall

Meghaladta az ezret a brit koronavírus-áldozatok száma

Újabb 260 ember halt meg. Közülük 13-nak nem volt más betegsége.

Az Egyesült Királyságban már 1019 ember halt bele az új típusú koronavírus-járványba. A brit egészségügyi szolgálat, az NHS hivatalos adatai szerint az elmúlt 24 órában 260-an haltak meg, ők 33 és 100 év közötti betegek voltak.

Ugyanakkor közülük 13-nak nem volt semmilyen más betegsége.

Angliában a legtöbb áldozat Lewisham and Greenwich térségében volt.

Skóciában heten haltak meg, így ott már 40 halálos áldozatról tudni. Walesben néggyel 38-ra, Észak-Írországban két fővel 15-re nőtt a halálos áldozatok száma - írja a Sky News.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

A leszokási hajlandóságot nagyban befolyásolja, hogy mennyire érezzük távolinak a dohányzás negatív, illetve a leszokás pozitív következményeit – derül ki az ELTE PPK kutatóinak 1500 dohányost bevonó vizsgálatából.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×