eur:
395.11
usd:
364.27
bux:
65634.8
2024. március 19. kedd Bánk, József
Genval, 2018. augusztus 30.Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke beszél az uniós biztosok ülésén a belgiumi Genvalban 2018. augusztus 30-án. (MTI/EPA pool/Aris Oikonomou)
Nyitókép: MTI/EPA pool/Aris Oikonomou

Juncker hamarosan visszatérhet

Sikeres műtétjét követően jövő héten folytatja munkáját Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke - közölte a brüsszeli testület egyik szóvivője pénteken.

Annika Breidthardt arról számolt be, hogy

Juncker elhagyhatta a németországi kórházat, ahol az előző héten megoperálták a hasi régióban felfedezett aortatágulata miatt.

"Otthon van, jól halad a felépülése, arra számítunk, hogy jövő héten folytathatja munkáját" - mondta.

Nagy az esélye, hogy egyhónapos csúszás után december 1-jén feláll az Ursula von der Leyen vezette új biztosi testület, így a következő lehet Juncker utolsó hete az Európai Bizottság ügyvivő elnökeként.

A 64 éves volt luxemburgi kormányfőn augusztusban epehólyag-eltávolítást végeztek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Mégis hozott egy meglepetést az orosz elnökválasztás?

Mégis hozott egy meglepetést az orosz elnökválasztás?

A 2024-es orosz elnökválasztáson nem történt semmi váratlan, így még az sem meglepő, hogy Vlagyimir Putyin a poszt-szovjet Oroszország legnagyobb választási győzelmét tudhatja magáénak. De a borítékolható eredmény ellenére mit mutatnak a Google számai, mennyire foglalkoztatta Oroszországot és Ukrajnát, valamint a világ többi részét az orosz elnökválasztás, már ami a Google-kereséseket illeti? A Google Trends számaiból kiderült: aránylag nem Oroszországban volt legnagyobb az érdeklődés, azonban nem teljesen váratlan, melyik ország emelkedett ki leginkább.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×