eur:
393.74
usd:
365.46
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Rejtélyes gyilkosságsorozat tartja lázban a németeket

Öt ember vesztette életét egy németországi gyilkosságsorozatban, három áldozattal számszeríjjal végeztek.

A hatóságok tájékoztatása szerint két ismeretlen nő holttestére bukkantak az Alsó-Szászország tartományi Wittingenben egy lakásban, amelyben azért tartottak házkutatást, mert bérlőjét - egy 30 éves nőt - a hét végén vérbe fagyva találták a településtől több száz kilométerre fekvő Bajorország tartományi Passauban egy panzió szobájában.

A szoba padlóján hevert, egy nyílvessző állt ki belőle.

Az ágyon egy 33 éves nő és egy 54 éves férfi feküdt, holtan, kézenfogva, fejükben és mellkasukban egy-egy nyílvesszővel. A holttestekre a panzió takarítója bukkant rá szombaton. A rendőrök az áldozatok holmijai között három számszeríjat találtak.

Egyelőre nem tudni, hogy milyen kapcsolat van a passaui és a wittingeni halálesetek között. A hatóságok csak annyit közöltek, hogy a wittingeni lakásban nem találtak számszeríjat - jelentette a Bayerischer Rundfunk (BR) bajor tartományi közszolgálati médiatársaság.

A Münchner Merkur című lap szerint Passauban a wittingeni nő foglalt szobát, péntek este érkezett meg a panzióba, két társával együtt. A szemtanúk leírása szerint furcsa társaságot alkottak. A férfi öltönyével és fehér szakállával igen komolynak tűnt, a nők is ünnepélyes, fekete ruhát viseltek. Hamar visszavonultak a szobájukba, csak alkoholmentes innivalót vittek magukkal. Akkor látták őket utoljára élve.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 29. 09:45
2024. március 29. 09:00
×
×
×
×