eur:
394.24
usd:
370.3
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Magyar túlélő posztolt megrázó videót a Las Vegas-i mészárlásról

Magyar túlélő posztolt megrázó videót a Las Vegas-i mészárlásról

Az Egyesült Államok legtöbb halálos áldozattal járó lőfegyveres támadását követte el vasárnap este egy magányos fegyveres: egy magyar férfi alig 200 méterre volt a támadótól, és videóra vette a menekülést.

A Bors vette észre, hogy egy magyar férfi a Facebookon osztotta meg a Las Vegas-i lövöldözés helyszínén készült videót, amelyen az látszik, hogy miként menekülnek a helyszínről, miközben folyamatosan hallatszik a fegyverropogás.

"Sajnos részesei voltunk Las Vegas fegyveres támadásának. A hotelból jöttünk kifelé, amikor tőlünk kb. 200 m-re tüzet nyitottak az utcán levő emberekre és egy közelben levő fesztiválra" - írja a magyar szemtanú, akit társaival együtt végül egy önzetlen autós mentett ki a veszélyzónából: "Minket egy kedves segíteni akaró ember leszólított, hogy hova tudna minket elvinni a saját kocsijával. Neki köszönhetően hamar ki kerültünk a veszély zónából, és saját kocsival tudtunk biztonságosan haza jutni."

Egy másik magyar túlélő egy kaszinóban vészelte át a támadást.

Címlapról ajánljuk
Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz
élő közvetítés

Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz

A Liverpool szempontjából katasztrofálisan „sikerült” első mérkőzés miatt háromgólos hátrányból kezdik a Vörösök Bergamóban az Atalanta elleni visszavágót. A tét az Európa-liga elődöntőjébe jutás. Szoboszlai Dominik visszakerült a kezdő tizenegybe, a középpályások közül Endo és Elliott is kimaradt.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×