eur:
393.93
usd:
369.07
bux:
65290.66
2024. április 19. péntek Emma

Megdöbbentő emberrablás Nizzában

Ismeretlenek elrabolták a Franciaország déli részén található Nizzában fényes nappal a nyílt utcán egy cannes-i luxushotel tulajdonosát - tájékoztatott az ügyészség.

Az eset hétfőn történt, és sokkolta a közelben tartózkodó járókelőket, akik végignézték, amint a 76 éves Jacqueline Veyracot, a Cannes híres tengerparti sétányán található ötcsillagos Grand Hotel igazgatótanácsának elnökét nizzai otthona közelében saját terepjárójából egy teherautóba tuszkolják.

A bűnügyi rendőrség nyomozást indított az ügyben - mondta el a nizzai államügyész.

Sophie Joncquet, a Veyrac család ügyvédje a Nice-Matin című napilap megkeresésére kedden azt nyilatkozta, hogy "mostanáig semmilyen váltságdíjat nem követeltek" a szállodatulajdonosért.

Ismeretlenek már három évvel ezelőtt is kísérletet tettek az üzletasszony elrablására, akkor saját garázsa elől próbálták meg elhurcolni. A híres cannes-i tengerparti sugárúton, a Croisette-en található 75 szobás Grand Hotelen kívül Veyracnak számos más üzleti érdekeltsége is van a turisztikai és az ingatlanszektorban.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×