eur:
399.84
usd:
364.87
bux:
74308.07
2024. október 9. szerda Dénes

Zsúfolt autóuton szállt le egy Magyarországra tartó kisgép

Csehországban kényszerleszállást hajtott végre az este egy zsúfolt autóúton egy Magyarországra tartó kisgép, fedélzetén két francia pilótával, de senkinek sem esett baja.

A rendőrség közlése szerint a kétüléses, egymotoros sportrepülőgépnek üzemanyag-ellátási gondjai támadtak. Jobb szárnya alatti tartályban 100 liter kerozin volt, de az üzemanyag nem jutott el a hajtóműig. A francia pilóta ugyan tájékoztatta a repülésirányítókat, de a rendőrségnek már nem volt ideje arra, hogy megszervezze a mentést, és lezárja az utat. Szerencsére éppen arra haladt autójával egy pilóta, aki feltartóztatta a forgalmat, hogy a gép biztonságosan tudjon landolni. A francia pilóták két kocsi között tették le a gépet anélkül, hogy bárki megsérült volna.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor a strasbourgi plenáris vita végén: ócska propaganda terepévé vált az Európai Parlament

Orbán Viktor a strasbourgi plenáris vita végén: "ócska propaganda terepévé vált az Európai Parlament"

Szerdán - az árvíz miatt három hét késéssel - több órán keresztül vitáztak az Európai Parlament plenáris ülésén a magyar EU-elnökségi programról, illetve Orbán Viktor európai szerepéről, kormányzásáról. A heves szóváltásokkal tarkított vitát Orbán Viktor szavai zárták.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×