eur:
384.79
usd:
353.81
bux:
69898.64
2024. május 28. kedd Csanád, Emil
Nyitókép: Pixabay

Szörnyű hír sok minecraftosnak

A játék búcsút int a régi, még 32 bites alapokon nyugvó operációs rendszereknek, így a Windows korábbi kiadásainak.

Egyre több program és játék int búcsút a régi, még 32 bites alapokon nyugvó operációs rendszereknek, így a Windows korábbi kiadásainak. A sorba most a Minecraft is beállt - olvasható a HVG.hu-n a Neowinre hivatkozva.

A már elavult Windows 7/8/8.1 rendszerek jelentős hányadán nem fut majd az új változat, ráadásul a 32 bites Windows 10 felhasználói is búcsúzhatnak a Minecraft jövőbeni verzióitól. A Windows 11 már eleve csak 64 bites kiadásban létezik.

Arról egyelőre nincs hír, hogy az Apple gépein mikor érhet véget a Minecraft támogatása.

Idén júniusban az Epic Games is elengedi a 32 bites rendszerek kezét, a korábbi Windowsokkal együtt.

Címlapról ajánljuk

N. Rózsa Erzsébet az Arénában: akár meglepő változások is lehetnek a legfőbb iráni vezetésben

Valószínűleg komoly harcok zajlanak a háttérben, hogy ki legyen a következő ajatollah, több forgatókönyv is elképzelhető – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, aki arról is beszélt, hogy egyre nehezebb helyzetbe kerül az izraeli miniszterelnök azzal, hogy nem áll elő kész tervvel a gázai konfliktus lehetséges lezárását illetően.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.28. kedd, 18:00
Ungár Péter
az LMP társelnöke és EP-listavezetője
Izgalmas sztorik a kriptopiacon, a tőzsdéken jó a hangulat

Izgalmas sztorik a kriptopiacon, a tőzsdéken jó a hangulat

Az angol tőzsde mellett az amerikai piacokon sem volt tegnap kereskedés, a magyar tőzsde azonban összességében felülteljesítő volt a nemzetközi átlaghoz képest, a nap végére új történelmi csúcsra emelkedett a BUX index. Gazdasági adatok tekintetében ma az Egyesült Államokban egy fontos ingatlanindexet és egy fogyasztói hangulatindexet publikálnak, ezek lehetnek hatással a hangulatra. Ami az előzetes adatokat illeti, felemás hangulatban indulhat a kereskedés a kontinenstőzsdéin. Izgalmas fejlemények zajlanak a kriptopiacon, mintegy 42 830 bitcoint adott el egy, még 2014-ben csődbe ment japán kriptotőzsde.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×