eur:
389.57
usd:
363.23
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
fotó: DIGI-Eger.
Nyitókép: DIGI-Eger.

Két év pénzügyi nyugalom az egri pólósoknak

A jövőben DIGI-Eger néven száll medencébe a legendás egri vízilabdacsapat miután megállapodást kötött a 4iG Csoport az Egri Vízilabda Klubbal

Kétéves megállapodást kötött a 4iG az Egri Vízilabda Klubbal, amelynek keretében az idei évben a vállalatcsoporthoz tartozó DIGI lesz a 114 éves sportklub névadó szponzora.

A DIGI-Eger nevet a felnőtt országos bajnokságban szereplő férfi és női együttesek mellett, a tizenöt utánpótláscsapat is használja.

A megállapodásról szóló közlemény szerint a DIGI célja a szponzorációval, hogy hozzájáruljon az Egri Vízilabda Klub sikereihez, 300 fiatal rendszeres sportolási lehetőségéhez, továbbá a helyi közösség támogatásához és a sportág népszerűsítéséhez.

„A DIGI nagy fantáziát lát a 114 éves klubban, nemcsak annak felnőtt sportolóiban, hanem az utánpótlás csapatokban is. Reményeink szerint támogatásunkkal hozzájárulhatunk ahhoz, hogy az Egri Vízilabda Klub kiemelkedő tehetségeket neveljen a magyar vízilabdasport számára.

Célunk, hogy hírnevünk szorosan kapcsolódjon egy sikeres klubhoz, és támogassuk egymás törekvéseit.”

– tette hozzá Tábori Tamás, a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. ügyvezetője.

Az Egri Vízilabda Klub teljesítménye az utánpótlás-nevelésben is kiemelkedő. A klub céljai között szerepel, hogy a Benedek Tibor által kidolgozott utánpótlás-modell alapján minden korosztályban sikeres csapatokat építsen. A legendás vízilabdázó meggyőződéssel hitt a fiatalok tehetségében, mivel gyorsan fejlődnek és óriási iramot képesek diktálni – az egri klub ennek megfelelően jelentős anyagi és emberi erőforrást fordít a fiatal tehetségek magas színtű képzésére és versenyzési lehetőségének megteremtésére.

„Kiváló lehetőség számunkra, hogy egy ismert márka és a piacon meghatározó vállalat segítségével sok-sok eredményes mérkőzésen lehetnek majd ott játékosaink és szurkolóink. A női csapat tavaly bajnoki címet nyert, idén ismét harcba szállunk a dobogóért.” – fogalmazott a sajtótájékoztatón a háromszoros olimpiai bajnok Szécsi Zoltán, a klub ügyvezető elnöke, majd hozzátette, „a szponzoráció révén biztosított támogatás nagy segítséget jelent az utánpótlás csapatok fejlesztésében – mindez kiemelten fontos számunkra, hiszen klubunk jövőjét a fiatal tehetségek jelentik”.

A DIGI-Eger felnőtt férfi csapat új vezetőedzője Biros Péter, az Egri Vízilabda Klub szakmai igazgatója.

Fekete Péter, a 4iG Csoport vezérigazgatója kiemelte a sajtótájékoztatón, hogy különösen örömteli a vállalatcsoport számára, hogy az olimpia évétől támogathatják az Egri Vízilabda Klubot, amely a magyar női válogatott csapatnak már két tehetséget is ad, így nyáron nem csak az Eger, hanem az olimpiai válogatott színeiben is szurkolhatunk majd nekik.

Címlapról ajánljuk

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×