eur:
382.13
usd:
353.74
bux:
58424.86
2023. december 7. csütörtök Ambrus
SZÉP-kártyák
Nyitókép: Magyarország kormánya

Az egyik diszkont máris figyelmeztet a SZÉP-kártyákkal kapcsolatban

Közleményt adott ki a Lidl a SZÉP-kártyák felhasználásának a helyes módjáról.

Augusztus 1-től a Lidl is lehetővé tette, hogy SZÉP-kártyával lehessen fizetni az üzleteikben - olvasható a Lidl honlapján.

Az áruházlánc közleményt adott ki, amelyben tájékoztatnak, hogy a jogszabály értelmében a SZÉP-kártyával csak élelmiszertermékeket lehet vásárolni, tehát ruhaneműre, alkoholra, írószerre és hasonló árúkra nem lehet azt felhasználni.

"SZÉP-kártyát nem áll módunkban elfogadni alkoholos italok és nem élelmiszertermékek (pl.: tartós fogyasztási cikkek, textíliák, tisztító- és mosószerek, kozmetikumok, újságok, papíráru, ajándékkártya) esetében"

- írja a Lidl a közleményében.

Az áruházlánc ugyanakkor azt kéri a vásárlóktól, hogyha SZÉP-kártyával fizetnének, akkor az élelmiszereket és az egyéb termékeket válasszák külön, hogy könnyebb legyen a kasszáknál a fizetés.

"A SZÉP-kártyás fizetés önkiszolgáló kasszáknál nem lehetséges, így, ha ezt vesszük igénybe, a hagyományos kasszáknál fizessünk"

- közli az áruházlánc.

Címlapról ajánljuk

Nacionalistából lett Putyin-hívő a megölt ukrán politikus

Az ukrán biztonsági szolgálat magára vállalta egy Oroszországba menekült, Moszkva-párti volt ukrán képviselő meggyilkolását. A köpönyegforgató és bizarr politikai karriert befutott Ilja Kivát egy Moszkva-környéki faluban találták holtan, néhány órával azután, hogy felszólította Zelenszkij elnököt: kövessen el öngyilkosságot.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×