eur:
395.2
usd:
371.93
bux:
66200.64
2024. április 16. kedd Csongor
Adelaide, 2017. szeptember 29.Elon Musk, a Tesla Motors vezérigazgatója a Nemzetközi Űrhajózási Kongresszuson (IAC) az ausztráliai Adelaide-ben 2017. szeptember 29-én. (MTI/EPA/Morgan Sette)
Nyitókép: MORGAN SETTE

Új név a "világ harmadik leggazdagabb embere" titulus mögött

Nem olyan nehéz kitalálni, ha az ember kicsit belegondol a világ gazdasági tendenciáiba.

A minapi Tesla-részvénymozgások miatt a világ harmadik leggazdagabb emberévé lépett elő a cégvezér Elon Musk a Bloomberg hírügynökség tudósítása szerint - jelenti a Portfolio.

A mágnás vagyona jelenleg 115,4 milliárd dollárt tesz ki, ezzel kapaszkodott fel a dobogóra, 5 milliárddal már a facebookos Mark Zuckerberget is megelőzve. Csak az idei gyarapodása 87,8 milliárd dollár, mivel a részvény 500 százalékot emelkedett a tőzsdén.

A leggazdagabb nő pozícióját Jeff Bezos (Amazon) exfelesége, MacKenzie Scott foglalja el, ő a L'Oréal-örökös Francoise Bettencourt Meyerst előzi, miután férje cégéből a válás után bő 66 milliárd dollárral részesedett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Döntött Izrael az ellentámadásról, Irán súlyos megtorlással fenyegetőzik - Híreink az izraeli-iráni konfliktusról kedden

Döntött Izrael az ellentámadásról, Irán súlyos megtorlással fenyegetőzik - Híreink az izraeli-iráni konfliktusról kedden

Izrael ellencsapásra készül Iránnal szemben, azonban jó esély van rá, hogy ez nem közvetlenül a perzsa állam területét veszi majd célba. Az Egyesült Államok közben nyomást gyakorol a zsidó államra, azzal a céllal, hogy ne legyen további eszkaláció. A Hamász visszadobta az összes izraeli előterjesztést a túsztárgyalások során és még nehezebben teljesíthető követeléseket fogalmazott meg. Irán bejelentette: ha Izrael támad, elsöprő és azonnali megtorlással fognak válaszolni. Híreink az izraeli-iráni konfliktusról kedden.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×